Advocaat'tan şok hareket

Düzenleyen:
Advocaat'tan şok hareket

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin çalıştırıcısı maçla ilgili görüşlerini dile getirdi, soru almadan toplantıyı terk etti

Avrupa’dan eleniş, Süper Lig’de şampiyonluk yarışına havlu atışla birlikte ağır eleştiriler alan ve maç sonrası basın toplantılarında sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Dirk Advocaat dünkü Kayserispor karşılaşması sonrası buna bir yenisini daha ekledi. Maçı yayıncı kuruluşa değerlendirirken, “Gol atmamız gereken bir maçtı. 1-0, 2-0 gibi bir skorla dönmek istiyorduk. Rakibi 0’da tutmanın avantaj olacağını biliyorduk” vurgusu yapan Hollandalı çalıştırıcı, “Kupadaki başarılı performansı neye bağlıyorsunuz?” sorusuna, “Bunu oyunculara sormanız lazım” cevabını verdi. 
İpler Antep’te kopmuştu
Açıklamalarının ardından basın toplantısına geçen Advocaat, “Rakibimizin neler yapmak istediğini biliyorduk. Onlar da kontra atak oynamaya çalışan bir takım olarak karşımızda olacaklardı. Topa yüksek yüzdeyle sahip olmayı başardık. Yine aynı şekilde birçok pozisyon üretmeye çalıştık. Bu bize olumlu bir nokta olarak yansıdı. 3 gol attık, daha da atabilirdik. Genel olarak takımın performansından memnunum” şeklinde görüşlerini dile getirdikten sonra soru almadı ve sinirli bir şekilde salonu terk etti. Advocaat G.Antep maçı sonrası basın mensuplarının, “Oyuncularınızın sizi istemediği söyleniyor” şeklindeki sorusuna sinirlenmiş ve, “Otobüse gidip oyunculara sorun. Bir kişi beni istemiyorsa buradan yarın giderim” şeklinde sert karşılık vermişti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...