Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pence'in valiliği döneminde özel e-posta kullandığı ortaya çıktı

Düzenleyen:
Pence'in valiliği döneminde özel e-posta kullandığı ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in, Indiana Valisi olarak görevde bulunduğu dönemde kişisel e-posta hesabından resmi yazışmalar yaptığı ortaya çıktı.

İlk kez "Indianapolis Star" gazetesi tarafından ortaya atılan kişisel e-posta hesabı iddiası, ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in ofisinden yapılan açıklamayla da kabul edildi.

Açıklamada, Pence'in de kendinden önceki valiler gibi resmi yazışmalarında hem şahsi hem de resmi e-posta hesabını kullandığı bildirildi.

"Yazışmalar ele geçirilmiş olabilir"

Söz konusu kullanımın Indiana yasaları ile uyumlu olduğu belirtilen açıklamada, Pence'in görevine ilişkin şahsi ve resmi hesabından yaptığı yazışmaların eyalet tarafından arşivlendiği kaydedildi.

Indianapolis Star gazetesi, Pence'in şahsi e-posta hesabının geçen yaz hacklendiğini ve güvenlikle ilgili hassas konulardaki yazışmaların korsanlarca ele geçirilmiş olabileceğini de öne sürdü.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...