Bayrampaşa'da şüpheli paket paniği

Düzenleyen:
Bayrampaşa'da şüpheli paket paniği

YAŞAM Haberleri

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü karşısında bulunan Hacılar Sanayi Çarşısı’na bırakılan şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Asılan pankartın arkasına bırakılan paket bomba uzmanı tarafından patlatılırken, paketin boş çıktığı görüldü.

Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü karşısında bulunan Hacılar Sanayi Çarşısı’nın 4'üncü katına kimliği belirsiz kişi yada kişilerce asılan pankart ve bırakılan paket polisi harekete geçirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis çevrede güvenlik önlemi alarak çarşıyı boşalttı. Çok sayıda polis, ellerindeki uzun namlulu silahlarla her hangi bir saldırı girişimine karşı hazır bekledi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı şüpheli paketi fünye ile patlattı. Patlatılan paket boş çıktı. Bomba imha uzmanının çalışmaları boyunca giriş çıkışa kapatılan Hacılar Sanayi Çarşı tekrar normale döndü.Polis paketi bırakan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...