Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

O Ses Türkiye'de görülmemiş olay

Düzenleyen:
O Ses Türkiye'de görülmemiş olay

MAGAZİN Haberleri

'O Ses Türkiye'de Gamze Dursun adlı yarışmacı, "elenirsem nişanlım bana evlenme teklifi edecekti" diyerek nişanlısına evlenme teklifi ettirdi. Hadise, ikili için balayı sözü verdi.

"O Ses Türkiye" adlı yarışmada dün akşam ilginç anlar yaşandı. Çapraz düellolarda elenen Gamze Dursun nişanlısıyla iddiaya girdiğini söyledi. Dursun, "elenirsem nişanlım bana evlenme teklifi" edecek diyerek nişanlısını sahneye davet etti. Hadise, "ikiliye balayınız benden" dedi

"ELENMESİNİ BEKLEMİYORDUM SEN BENİM ŞAMPİYONUMSUN"

Elenen yarışmacı Gamze Dursun, nişanlısını sahneye davet edip evlenme teklifi etmesini bekledi. Nişanlısı, "yanıldım benim şampiyonum sensin" dedi. Dursun'un nişanlısı, hazırlıksız yakalandığı için ne diyeceğini bilemedi.

DİZ ÇÖKÜP "BENİMLE EVLENİR MİSİN" DEDİ

Gamze Dursun'un isteği üzerine evlenme teklifi eden nişanlısı diz çöküp "benimle evlenir misin" dedi.

HADİSE'DEN BÜYÜK JEST

Yarışmacının evlenme teklifi alması karşısında çok duygulanan Hadise, ikili için büyük bir jest yaptı. Hadise "Balayınız benden, nereyi isterseniz yardımcı olacağım" diyerek ikiliyi sevindirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...