Mahsur kalan çocukları boğulmaktan vatandaş kurtardı

/ Kaynak: İHA
Mahsur kalan çocukları boğulmaktan vatandaş kurtardı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Sultanbeyli'de yağmur nedeniyle suyla dolan alt geçitte çok sayıda araç mahsur kaldı. Suya gömülen araçtaki iki küçük çocuk vatandaşların da yardımıyla kurtarıldı.

İstanbul Sultanbeyli'de aniden bastıran yağmur nedeniyle suyla dolan alt geçitte çok sayıda araç mahsur kaldı. Suya gömülen araçtaki iki küçük çocuk vatandaşların da yardımıyla kurtarıldı.İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda noktada su baskınları yaşandı. Sultanbeyli Fatih Meydanı alt geçidi de şiddetli yağışla birlikte suyla doldu. Bu sırada yoldan geçmekte olan çok sayıda araç suya gömüldü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Suya gömülen bir kamyonette bulunan genç aracın üzerine çıkarak yardım bekledi. Yanında bulunan bir kişi ise yoldaki bariyerlerin üzerine çıkıp bekledi. nbsp;Bu sırada suda mahsur kalan araçta bulunan iki küçük çocuk, babaları ve bir vatandaşın yardımıyla araçtan çıkartıldı. Araçlarında mahsur kalan vatandaşlar da bellerine kadar gelen suyun içinde yürüyerek alt geçitten çıktı. İtfaiye araçları ve iş makineleriyle suyun tahliye edilmesi için çalışma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...