Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı

Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı

EĞİTİM Haberleri

8. Kariyer Zirvesi 2013 İstanbul Haliç Kongre Merkezinde 900 üniversiteli gencin iştiraki ile 18 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kariyer Zirvesi, Türkiye'nin önde gelen sanayici, işadamı ve idarecilerinin; kaliteli, seçkin ve bilgili, genç insan kaynağı ile buluşma noktası oluyor. Zirve aynı zamanda kurumsal bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul ediliyor.
Kuruluşlar kurumsal olarak bu önemli zirvede yer alarak kurumsal itibarlarına güç katıyorlar. Gördüğü itibardan dolayı yılın zirvesi olarak nitelendirilen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen organizasyon hemen her çevreden büyük bir ilgi görüyor. Organizasyonu sunan Kariyer Akademi'nin bağlı olduğu İhlas Vakfı, 1975 yılından beri, 38 yıldır üniversite öğrencilerine yurt ve eğitim hizmetleri ile katkıda bulunuyor. Birbirinden kıymetli işinin, mesleğinin ehli fikir adamları, işadamları, siyasi otoriteler zirvede yer alacak. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı Egemen Bağış, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören, ÖRAV Genel Müdürü Kayhan Karlı, Bilim İlaç Genel Müdürü Dr. Erhan Baş, Sabah Gazetesi Yazarı Emre Aköz, BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, FODER Kurucu Başkanı Özlem Denizmen zirveye konuşmacı olarak katılacak.
Bu sene zirvenin ana teması, "İnovasyon ve Gençlik". Zirve, www.kariyerzirvesi2013.com'dan canlı yayınlanacak. TGRT Haber kanalından canlı yayınlanacak röportajlar, çok sayıda kuruluş, stant alanında ürün ve hizmetlerini tanıtacak ve düzenleyeceği etkinlikler ile zirveye renk ve neşe katacak daha sonra yayınlanacak Kariyer Zirvesi Derginde tanıtımları yer alarak zirveye katılacaklar.
İş, siyaset ve bürokrasi dünyasının duayenlerinden "başarılarla dolu meslek hayatları"nın sırlarını dinleyip öğrenmek üzere, Türkiye'nin 80 üniversitesinden ve 20 farklı ülkeden 900 kabiliyetli genç, iş ve hayat tecrübesinin püf noktalarını öğrenmek üzere "ustalarla" buluşacak.
Kariyer Zirvesi ile birlikte, "İş Hayatına Hazırlık Seminerleri", "İş Yeri Gezileri" ile "İstanbul Kültür Gezileri" düzenlenecek.
Üniversitelerinden yeni mezun olan gençler, gelecek vizyonlarını çizmekte konuşmacıların tecrübelerini, muvaffakiyetlerini/başarılarını örnek alarak, iş hayatına atılacak ve yarını başarılı bir şekilde idare etmeye/yönetmeye aday olacaklar. Başarılı siyasetçi, girişimci, işadamı, bürokrat ve akademisyenlerden oluşan birbirinden kıymetli konuşmacıların sunumlarını, geçtiğimiz senelerde olduğu gibi ilgi ve alakayla takip ederek kariyer planlarını buna göre yapma ve hayatlarına artı değerler katma imkânı yakalamış olacaklar.
Kariyer Zirvesi'nde paylaşılan fikirler ve değerler, her yıl olduğu gibi zirve sonunda 10.000 tirajlı Kariyer Zirvesi Dergisi'nde basılacak ve önemli tüm kurum ve kuruluşlara gönderilecektir.
İnovasyon ve Gençlik" temasıyla, hayata yeni atılacak gençlere aktarılacak kıymetli bilgileri ve konuları farklı yönleriyle değerlendirmeyi, konunun uzmanlarıyla tartışmayı, konuyla alakalı yeni açılımlar yapmayı planlanan Kariyer Zirvesi 2013 organizasyonunda değerli konuşmacılar paha biçilmez, değerli tecrübelerini genç üniversitelilerle paylaşacak.
İHlas Haber Ajansı (İHA) da zirvesinin medya sponsoru oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...