İyi arkadaşlar, iyi yaşamın adresi Büyükyalı’da buluştu!

Düzenleyen:
İyi arkadaşlar, iyi yaşamın adresi Büyükyalı’da buluştu!

MAGAZİN Haberleri

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, “İyi Yaşam Kulübü” etkinlikleri kapsamında, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Ayşe Kucuroğlu’nun, dostlarını ağırladığı davete ev sahipliği yaptı.

Tarihi Yarımada’ya komşu olan Büyükyalı’nın, eşsiz deniz manzarasına sahip, dekorasyonu ve tasarımıyla fark oluşturan 4,5+1 örnek dairesinde gerçekleşen buluşmaya; davetli olarak Pelin Kaya, Esra İncefe, Burcu Ziyal, İpek Köse, Burcu Karabacak, Özge Peker, Selen Görgüzel Alkan, Rengin Atik ve Begüm Sel gibi seçkin isimler katıldı.Ayşe Kucuroğlu’nun önerisiyle hazırlanan “iyi yaşam menüsü”nün konuklara ikram edilmesiyle başlayan davet, sohbet ve müzik eşliğinde devam etti. Ayşe Kucuroğlu ve konukları, Büyükyalı’daki iyi yaşamı deneyimledikleri keyifli bir gün geçirdi.Davetliler ayrıca, Büyükyalı’nın lüksü yeniden tanımlayan 4 farklı konseptteki örnek dairelerini gezme ve satış ekibinden detaylı bilgi alma fırsatını da yakaladı.  

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...