Başbakan Binali Yıldırım Bartın'a müjdeyi verdi

Düzenleyen:
Başbakan Binali Yıldırım Bartın'a müjdeyi verdi

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Binali Yıldırım Bartın'a videokonferansla bağlandı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı, partisinin Bartın'daki mitingine götüren uçak, yoğun sis nedeniyle Zonguldak Çaycuma Havalimanı'na iniş yapamadı.Uçağı Sinop Havalimanı'na inen Yıldırım'ın Bartın'daki mitinge telekonferansla bağlandı.

Yıldırım Sinop'tan yaptığı konuşmasında Bartın'da ulaşım sorunu olmayacak. Siz bize yetki verdiniz bizde sorumluluğumuzun gereğini hakkıyla yaptık.Şimdi sıkı durun! Bartın Safranbolu arasındaki yolu bölünmüş yol yapacağız." dedi.Bartın'da ulaşım sorunu olmayacak. Siz bize yetki verdiniz bizde sorumluluğumuzun gereğini hakkıyla yaptık.Bizim istikametimizi ancak ve ancak millet belirler. Milletin kararı her şeyin üzerindedir. Ülkemiz için hep beraber bu büyük dönemeci geçeceğiz. Cumhuriyet'e dil uzatanlar karşısında bizi bulur. Milletin yetkileri millete veriliyor. Bunlar köprüye hayır derler, yeni yollara hayır derler. Bunlar hayırlı tüm işlere hayır derler. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...