Çorba içmekten usandı, soluğu Vali'nin yanında aldı

Düzenleyen:
Çorba içmekten usandı, soluğu Vali'nin yanında aldı

YAŞAM Haberleri

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun 'Halk Günü' toplantısına katılan Orhan Kahrıman, çorba içmekten usandığını belirterek kendisine implant diş yaptırılmasını istedi.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Orhan Kahrıman, Vali Seyfettin Azizoğlu'nun toplantısına katılarak dişlerinin olmadığını ve çorba içmekten usandığını belirtti. Vali Azizoğlu, dişlerinden muzdarip olan adama 'diş tedavisi' sözü verdi.

DERDİNİ ANLATMAK İÇİN BEKLEDİ

Hükümet Konağı'nda 15 günde bir düzenlenen halk gününe Uzundere ilçesinden gelerek katılan Orhan Kahrıman, çoğu erkek yaklaşık 60 kişi ile birlikte Vali Seyfettin Azizoğlu'na derdini anlatmak için bekledi.

''ÇORBA İÇE İÇE USANDIM''

Çoğunluğunun iş ve yardım taleplerinde bulunduğu halk gününde ismi okunup sıra kendisine geldiğinde heyecanlanan Orhan Kahrıman, şunları söyledi: "Sayın Valim, ben emekli işçiyim. Devlet ve üniversite hastanelerinde birkaç kez protez diş yaptırdım. Ama yaptırdığım protez dişler, damaklarım eridiği için ağzımda durmuyor. Diş doktorları 3 implant yaptırmam gerektiğini söyledi. Benim maddi imkanım yok. Çorba içe içe usandım. Ne olur sayın valim bana diş yaptırın. Ben de herkes gibi yemek yemek istyorum."

Vali Azizoğlu, Orhan Kahrıman'ı teselli ederek diş yapımında kendisine yardımcı olacaklarını söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...