El Bab'da 4 Esad subayı esir alındı

Düzenleyen:
El Bab'da 4 Esad subayı esir alındı

GÜNDEM Haberleri

TSK ve ÖSO tarafından DAEŞ'ten temizlenen El Bab'da rejim gücüne bağlı 4 subay, Türkmen Müntasır Billah Tugayı tarafından esir alındı. Askerler istihbaratta görevli olduklarını itiraf etti.

Suriye'de El Bab ilçesinin doğusunda keşif çalışması yapan 4 Esed rejimine bağlı subay, ÖSO içindeki gruplardan Türkmen Müntasır Billah Tugayı tarafından esir alındı.

BİR SUBAY ÖLDÜRÜLDÜ

Müntasır Billah Tugayı Komutanı Firas Paşa, Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada, terör örgütü PYD'nin rejime terketmeye hazırlandığı bölgede keşif çalışması yapan 5 Esed rejimi askeri ile çatışmaya girdiklerini ve Teğmen rütbesinde bir Esed askerini öldürdüklerini, 4 askeri de esir aldıklarını söyledi.

İSTİHBARAT BİRİMİNDE GÖREVLİ

Firas Paşa, yakalanan askerlerin orduda 'Hava Ceviyye' biriminde istihbarat birliğinde görevli olduklarını ve sorgularının sürdüğünü belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...