Deprem

Düzenleyen:
Deprem

SPOR Haberleri

Wesley Sneijder’in sağ bacağında ödem oluştu. Yıldız oyuncunun olmadığı maçlarda sıkıntı yaşayan Cimbom, Antalya ve Gençlerbirliği maçlarını 10’suz oynayacak.

Beşiktaş mağlubiyetiyle şampiyonluğa adeta havlu atan Galatasaray bir kötü haberle daha sarsıldı. Sezonun kalan bölümünde Şampiyonlar Ligi hesabı yapan sarı-kırmızılılarda Antalya maçı öncesi Wesley Sneijder depremi yaşandı. Önceki gün adalesinde ağrı hissettiği için akşam idmanını yarıda bırakan Hollandalı futbolcunun dün MR’ı çekildi. Kulüp yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Wesley Sneijder’in sağ bacak adduktor kas grubunun yapışma noktasında bir ödem oluştu. 2-3 günlük tedavinin ardından durumu kontrol edilecek” denilirken tecrübeli futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Bu haftaki kritik Antalya maçında forma giyemeyecek Sneijder, haftaya TT Arena’da oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasını da kaçıracak. 
Josue sahaya 
Sezon başından beri genel olarak hücum etmekte zorlanan sarı-kırmızılı takımın Wesley Sneijder’in yokluğunda tüm organizasyonu çöküyor. Hollandalının olmadığı maçlarda daha da etkisizleşen Galatasaray’da yaşanan bu gelişme sonrası hem yöneticilerin hem teknik heyetin keyfi iyice kaçtı. Sarı-kırmızılı takımdaki kariyerine kötü başlayan Igor Tudor, bu hafta Galatasaray’ın başındaki ilk galibiyetini almayı hedeflerken üzerindeki stres bir doz daha arttı. Galatasaray bu sezon Sneijder’in oynamadığı 5 lig maçında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 de beraberlik aldı. Hırvat çalıştırıcının Sneijder’in yokluğunda ilk olarak Josue’yi sahaya sürmeyi planladığı belirtildi. Tudor’un merkez orta sahada ise yine Selçuk-De Jong ikilisine görev vereceği öğrenildi.       > Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...