Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazan bekle

Düzenleyen:
Kazan bekle

SPOR Haberleri

Rakiplerinden önce oynayacak Kartal galip gelip sonraki iki günde keyif yapacak. Takipçilerinin pazar ve pazartesi puan kaybını bekleyecek

Şampiyonluk havasına giren Beşiktaş büyükler arasında haftanın açılışını yapan takım konumunda. Bu akşamki rakip kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rize. Ki Kara Kartal Vodafone Arena’ya yaklaşık 35 bin taraftarının önüne Galatasaray derbisinden zaferle çıkmış olarak dönüyor. Tam bir şölen havasında ve rakiplere pankartlı mesajların yollanacağı maça Beşiktaş sadece puan olarak bakmıyor, psikolojik faktörleri de dikkate alıyor. Nedir o psikolojik faktör? Rakiplerden önce oynamak ve kazanıp beklemek. Şenol Güneş ve öğrencileri Çaykur Rize engelini aşarak hem 3 maçlık seri yakalamak hem de perşembe günü oynanacak Olimpiakos maçı öncesi moral bulma düşüncesinde.
Derbinin anlamı olsun
Şenol Güneş’e göre Rize maçının da derbiden farkı yok. Çünkü olası bir puan kaybının Galatasaray galibiyetini anlamsız kılacağı düşüncesinde. Şampiyonluğu telaffuz etmenin çok erken olduğunu düşünen ve takımını da havaya girmekten uzak tutan Güneş, oyunculardan her geçen gün iyi yapmaya başladıkları akılcı ve skoru tutan oyunu devam ettirmelerini istiyor. Vodafone Arena’da öne geçmelerine rağmen taraftar gazıyla baskılı oyunu sürdürmeleri neticesinde yapılan hataların ve girilen stresin zararını anlatan başarılı teknik adam “Öne geçelim, farkı açalım sonra rahat edelim” görüşünde. G.Saray derbisinde skoru tutmayı başaran Beşiktaş’ın Rize önünde nasıl bir uygulama içerisinde olacağı merak konusu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...