F.Bahçe'de mali seferberlik

Düzenleyen:
F.Bahçe'de mali seferberlik

SPOR Haberleri

UEFA'nın sıkı denetimi altında olan Fenerbahçe, bu ay yeni bir yaptırımla karşılaşmamak için çalışmalarına hız verdi.

UEFA’nın sıkı denetim altına aldığı F.Bahçe Kulübü, kasasındaki 30 milyon Euro’luk açık yüzünden yeni kaynaklar için düğmeye bastı. Yaptığı tüm harcamaları kontrollü biçimde UEFA ile paylaşan sarı-lacivertli yönetim, devre arasında Emenike ve van der Wiel’i elden çıkaramadığı için sıkıntıya düşmüştü. 
 
BU ay yeni bir yaptırımla karşılaşmamak için çalışan idareciler, yeni sponsorluk gelirleri için düğmeye bastı. Devlet kademelerinde de bu konuda destek bekleyen yönetim sezon sonu eldeki yıldız oyuncuları da göndererek yapılanmaya gidecek. Başta van Persie, Kjaer ve Fernandao olmak üzere birçok oyuncuyla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, Wiel ve Emenike’nin de kadroda kendini göstermesiyle piyasa yapmasını hedefliyor. 
 
EN BÜYÜK ENGEL 
 
Amatör branşlarda kısıtlamaya gitse de özellikle basketbol erkek şubesinin bütçesi kulübü sıkıntıya sokuyor. Doğuş Grubu ile sponsorluk anlaşması için görüşmelerin başlaması da bu yüzden. Bu anlaşma futbol takımını ilgilendirmese de yönetimi en azından basketbolda rahatlacak.
 
TÜM plan ve çalışmalarını hızlandıran başkan, bu ay UEFA’dan gelecek uyarıya önlem almak adına seferberlik ilan etti. F.Bahçe Kulübü mali tablosunu düzelttiği anda önündeki en büyük engelden de kurtulmuş olacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...