Reis filminin Başkent galası yapıldı

Düzenleyen:
Reis filminin Başkent galası yapıldı

MAGAZİN Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan "Reis" filminin Başkent galası Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi’nde (AVM) yapıldı.

Düzenlenen galaya, filmin oyuncuları Reha Beyoğlu, Özlem Balcı, Volkan Başaran, Abidin Yerebakan ve Bahar Hacıbektaşoğlu ile siyaset dünyasından AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, TİKA Başkanı Serdar Çam ve Mamak Belediye Başbakanı Mesut Akgül katıldı. 
Filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı canlandıran oyuncu Reha Beyoğlu, Reis filminin siyaset içermediğinin altını çizerek, “Bu cumhurbaşkanımızın hayatıdır. Cumhurbaşkanımız bu hayata sadece siyaset için gelmedi” dedi. 
“Reis severlerden çok olumlu geri dönüşler aldık” 
Filmin İstanbul galasında çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten oyuncu Reha Beyoğlu, “İstanbul’da çok güzel duygular yaşadık. Bu duyguların devamını Ankara’da değerli ‘reis sever’ Ankaralılarla yaşayacağız. Güzel bir film oldu. Filmi izleyen çok değerli ağabeylerimizden, kardeşlerimizden, reis severlerden çok olumlu geri dönüşler aldık. Şimdi de Reis filminin ikincisi beklediklerini ısrarla belirtiyorlar” ifadelerini kullandı. 
“Cumhurbaşkanımız bu hayata sadece siyaset için gelmedi” 
Reis filminin siyaset içermediği vurgusunu yapan filmin başrol oyuncusu Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayata sadece siyaset için gelmediği söyledi. Beyoğlu şunları dile getirdi: 
“İlk kez Cumhurbaşkanımızın hayatı çekildi. Bir biyografi tadında çok güzel bir sinema filmi; Kasımpaşa eşrefinin içine düştüğü dramı-komik ve bir o kadar da dramatik olan bir film. Kasımpaşa’da aynı eksende 93 seçim arifesi, 94 Belediye Başkanı oluşu ve şiirden dolayı ceza evine giriş süreci. Bu film siyaset içermeyen bir filmdir. Bu cumhurbaşkanımızın hayatıdır. Cumhurbaşkanımız bu hayata sadece siyaset için gelmedi. Siyasetle tanınmadı. Her zaman der ya ‘ ben de sizler gibi Allah'ın bir kuluyum, siz ne iseniz ben de o’yum’ der sadece siyaset kimliği ile Cumhurbaşkanımız anılmamalı.” 
“Biz, emek verdik, takdiri sizler vereceksiniz” 
Filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ı canlandıran Özlem Balcı da İstanbul’dan büyük bir heyecanla Ankara’ya geldiklerini belirterek, “Umarım filmimizi beğenirsiniz, serilerini çekmemize fırsat verirsiniz” dedi. Reis filmin bir diğer usta oyuncusu Abidin Yerebakan ise duygularını şu cümlelerle aktardı: 
“Mamak’a bu ikinci gelişim. Mamak başka bir yer, insanlarının sıcak olduğu bir yer. Bu filmi yaparken biz çok ciddi bir emek sarf ettik. Biz, emek verdik, takdiri sizler vereceksiniz. İyi ki buradasınız sizinle olmaktan büyük bir onur duyuyorum. “ 
“Leyla rolünü oynamak benim için çok keyifliydi” 
Filmde Leyla karakterine hayat veren oyuncu Bahar Hacıbektaşoğlu da filmin galasında yaptığı konuşmada, “Filmi beğeneceğinize inanıyorum. Leyla rolünü oynamak benim için çok keyifliydi. Filimde emeği geçen herkese, yönetmenize, teknik çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum“ ifadelerini kullandı. Kolpaçino filmi ile sinemaseverlerin beğenisini kazanan oyuncu Volkan Başaran ise filme Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatında efsane bir karakter olan Sulta Başkan’ı canlandırdı. Başaran, “Ben Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın hayatında efsane bir karakter olan Sultan Demircan’ı oynamaya çalıştım. Takdir bu saatten sonra seyircinindir. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin, hepinizin ayağına sağlık, Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu. 
Çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İstanbul, Kırklareli ve Bursa'da yapılan Reis filmin yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz yaptı. Senaryosunu Murat Özdil'in yazdığı filmin baş rollerinde ayrıca Ercan Demirel, İsmail Hakkı, Işık Yıldız ve Ayhan Eroğlu yer alıyor. Film 3 Mart cuma günü vizyona girdi. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...