KYK öğrencileri, engelli öğrenciler ile kayak yaptı

Düzenleyen:
KYK öğrencileri, engelli öğrenciler ile kayak yaptı

YAŞAM Haberleri

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan Kız Yurdu öğrencileri, Engelsiz Yaşam Merkezinde ki engelli bireyler ile birlikte kayak yaptılar.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Kayak Federasyonu işbirliğiyle Ergan Dağı Kayak merkezinde düzenlenen Gönülbağı etkinliğinde Erzincan Kız Yurdu öğrencileri ile Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engelli bireyler bir araya gelerek, doyasıya eğlendi. Düzenlene etkinliğe KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan, Türkiye Kayak Federasyonu yetkilileri ile KYK Erzincan kız yurdunda kalan öğrenciler ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan bayanlar katıldı. İlk olarak Teleferiğe bindirilen engelli bireyler ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzincan Kız Yurdu öğrencileri daha sonra Ergan Dağı Kayak Merkezinde ve göl çevresinde gezinti yaptılar. Daha sonra kartopu oynayan öğrenciler, kızaklarla kayak yaptılar. Etkinliğe ilişkin konuşan KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “Kurum olarak gençlerimizin eğitimleri yanında pek çok farklı erdemleri kazanmalarını da istiyoruz. Bunun için sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek, öğrencilerimizin insanlarla ve diğer canlılarla “Gönülbağı” kurmalarını, iyilik yapmalarını ve başkalarının mutluluklarıyla da mutlu olabilmelerini arzuluyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı Engelsiz Yaşam Merkezindeki kardeşlerimizi misafir ederek, onlarla güzel bir gün geçirmeyi, onları mutlu etmeyi istedik. Erzincan Kız Yurdumuzdaki kızlarımızın bu talebine bizler duyarsız kalamazdık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ise, “Engelsiz Yaşam merkezimizdeki yavrularımızı eğlendirdikleri, onların yüzlerini güldürüp mutlu olmalarına vesile oldukları için KYK öğrencilerine teşekkür ediyorum.”dedi.
Çeşitli aktiviteler yaptıktan sonra KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve KYK Erzincan Kız Yurdu öğrencileri Engelsiz Yaşam Merkezinden gelen misafirlerine yemek ve içecek ikramında bulundular.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...