Tarım işçilerini taşıyan minibüs otomobille çarpıştı, yaralılar var

Düzenleyen:
Tarım işçilerini taşıyan minibüs otomobille çarpıştı, yaralılar var

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüsle otomobil çarpıştı. Zincirleme kazada 4 işçi yaralandı.

Kaza, Manavgat-Antalya D-400 Karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Antalya istikametinden gelen ve kavşakta Taşağıl Mahallesi istikametine dönmekte olan Yasin Akgün’ün kullandığı tarım işçilerini taşıyan 07 LAJ 68 plakalı minibüse Manavgat istikametinden Antalya istikametine gitmekte olan Burak Tortop’un kullandığı 07 BVF 22 plakalı otomobil arkadan çarptı. Arkadan gelen Uğur Yurtseven’in kullandığı 27 TB 214 plakalı otomobil de 07 BVF 22 plakalı otomobile çarptı. 
Zincirleme kazada minibüste bulunan tarım işçilerinden Havva T, Fatma I, Hatice D. ve Gülsüm A. yaralandı. Yaralılar Serik Devlet ve Aspendos Anadolu Hastanelerine kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...