Muğla'da feci kaza, 10 yaralı var

Düzenleyen:
Muğla'da feci kaza, 10 yaralı var

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Milas ilçesinde semt pazarından dönen bir minibüs, traktör ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

Milas bağlı Bafa Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında; İbrahim Kırcı idaresindeki 48 S 3911 plakalı minibüs Bafa’dan Akçalı Mahallesi’ne seyir halindeyken Mehmet Uymaz idaresindeki 48 ABL 45 plakalı traktörle çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki aracın sürücüsü de yaralanmazken, 48 S 3911 plakalı minibüste yolcu olarak bulunan Fatma Arslan, Avni Arslan, Fevzi Sertbaş, Refik Soydan, Hüseyin Çardaklı, Makbule Sertbaş, Fatma Sertbaş, Mehmet Ali Beşparmak, Şennur Büyüktiryaki ve Nazmi Kırcı yaralandı. Yaralılardan 6’sı 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde, 4’ü ise Özel bir hastanede tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Meydana gelen kazada yaralanan Akçalı mahalle sakinlerinin Selimiye Mahallesi’ndeki semt pazarına alışverişine geldikleri ve alışverişlerini tamamladıktan sonra mahallelerine dönüş yolunda oldukları öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...