Almanya'dan Müslüman düşmanı talep: Gelmesinler

Düzenleyen:
Almanya'dan Müslüman düşmanı talep: Gelmesinler

DÜNYA Haberleri

Almanya'da İslam ve göçmen karşıtı politikalarıyla tepki çeken Almanya için Alternatif Partisi AfD, Müslümanların Almanya'ya girişine sınırlama getirilmesini istedi. AfD, Müslüman nüfusunun artmasının ülkesi için tehlike olduğunu savunarak, "Sadece hayati tehlikesi olanlar gelsin" dedi.

Almanya'da İslam ve göçmen karşıtı tutumlarıyla öne çıkan Almanya için Alternatif Partisi AfD, Müslümanların Almanya'ya girişine sınır getirilmesini istedi.

Almanya'da Müslümanlarının sayısının artmasının sorunların artmasına neden olacağını savunan AfD Başkan Yardımcısı Alexander Gauland, Müslümanların genel olarak Almanya'ya girişinin yasaklanması gerektiğini söyledi. Funke Medya Grubuna konuşan Gauland, güvenli olan Müslüman ülkelerden gelenlerin Almanya'ya alınmamalarını istedi.

"Sadece hayati tehlikesi olanlar gelsin"
Kuzey Afrika ülkelerinden gelenlerin ekonomik nedenlerle geldiklerini savunan Gauland, sadece hayati tehlikesi olan Müslümanların Almanya'ya alınmasının doğru olacağını söyledi. Politik bir hedefi olan İslam'ın anayasaya aykırı olduğunu da iddia eden Gauland, Batı toplumlarının Müslüman nüfusun artmasıyla problemlerinin artacağını öne sürdü.

ABD Başkanı Donald Trump, 27 Ocak tarihinde imzaladığı kararname ile, 7 İslam ülkesinin vatandaşlarına ülkeye giriş sınırlaması getirmiş, karar dünya çapında tepkilere neden olmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...