Donald Trump Kravatını Neden Bantlıyor?

Düzenleyen:
Donald Trump Kravatını Neden Bantlıyor?

GÜNDEM Haberleri

Trump'ın seçim kampanyası sırasında da fark edilen fakat asıl dikkati yemin töreni sırasında çeken kravat detayı sosyal medyada esprili paylaşımlara konu olmaya devam ediyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisiyle adeta özdeşleşen kırmızı ve gereğinden uzun kravatı sosyal medyada esprili paylaşımlara konu olmaya devam ederken, bu kravatla ilgili bir detay da gözlerden kaçmadı.

Seçim kampanyası sırasında da fark edilen fakat asıl dikkati yemin töreni sırasında çeken bu detay ise Trump'ın kravatının ince ucuyla kalın ucunu birbirine bantlamış olması.

Donald Trump Kravatını Neden Bantlıyor?

HALA SORU İŞARETLERİ VAR

Trump'ın kravatını, kemer bölgesini aşacak şekilde uzun bağlaması hala soru işaretlerine sebep olurken, kravat boyunun başka sorunları da beraberinde getirdiği görülüyor.

Trump kravatını çok uzun bağladığı için, kravatın ince ucu, geniş ucunun arkasında bulunan bölmeye yetişmiyor ve iki kısım birbirine tutturulamıyor.

Trump'ın kravatını bantlamasının sebebinin ise bu olduğu düşünülüyor.

Donald Trump Kravatını Neden Bantlıyor?

''KULLANIŞSIZ, ÇİRKİN, YETERSİZ''

Konuyla ilgili yabancı basında çeşitli yorumlar bulunurken, bu konuda en çok yapılan eleştiri ise Trump'ın kravatını neden doğru bağlamayı tercih ederek bu sorundan kurtulmadığı yönünde.

Business Insider'da konuyla ilgili şöyle bir yorum yer alıyor: "Trump kravatını doğru bağlamayı öğrenseydi, buna ihtiyacı kalmazdı. İlk başta hiç olmaması gereken bir sorunu çözdü. Ve çözümü olabilecek en kötülerden. Kullanışsız, çirkin ve yetersiz."

GQ'da yer alan yorumda ise kendi adına kravat markası bile olan Trump'ın bu konuda daha bilgili olmasının beklendiği belirtilirken, kravatını doğru bağlamaktansa onu bantlamakla uğraşmanın zaman kaybı olduğuna dikkat çekiliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...