Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldızları eksik Real farka koştu!

Düzenleyen:
Yıldızları eksik Real farka koştu!

SPOR Haberleri

İspanya Ligi'nde Real Madrid, deplasmanda Eibar'ı 4-1 mağlup etti, puanını 59'a yükseltti.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin 26. haftasında oynanan karşılaşmada Real Madrid, konuk olduğu Eibar'ı 4-1 mağlup etti. Eflatun-beyazlı ekip, yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sakatlık, önemli oyuncuları Gareth Bale ve Alvaro Morata'nın da kart cezası sebebiyle oynayamadığı müsabakada Eibar ile karşı karşıya geldi.

İLK YARI 3-0 BİTTİ

Ipurua Stadı'nın ev sahipliği yaptığı maça etkili başlayan Real Madrid, 14. ve 25. dakikalarda Karim Benzema ve 29. dakikada James Rodriguez'in attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 üstün tamamladı.

Konuk ekip, Marco Asensio'nun 60. dakikada fileleri havalandırmasıyla skoru 4-0 yaptı. Eibar, Ruben Pena'nın 72. dakikada kaydettiği golle farkı 3'e indirdi. Kalan dakikalarda golün olmadığı karşılaşma, Real Madrid'in 4-1'lik üstünlüğüyle noktalandı.

REAL 59 PUANA YÜKSELDİ

La Liga'da bir maçı eksik Real Madrid, bu galibiyetle puanını 59'a yükseltti. Ligdeki 9. mağlubiyetini yaşayan Eibar ise 39 puanda kaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...