Trabzonspor'da Olcay Şahan şoku

Trabzonspor'da Olcay Şahan şoku

SPOR Haberleri

Karabük maçında sol ayak bileği burkulan ve ciddi şekilde şişen tecrübeli futbolcunun gelecek hafta Akhisar karşılaşmasına yetişme ihtimali çok düşük

Trabzonspor'un son haftalarda elde ettiği galibiyetlerde performansıyla önemli bir yer sahibi olan Olcay Şahan, Kardemir Karabükspor maçının ardından stadı omuzlarda terk etti. Maç içerisinde sol ayak bileği burkulan ancak bu şekilde maça devam eden, karşılaşma sonunda da kolbastı oynayan Olcay'ın sakatlığının önemli olduğu belirtildi. Sol ayak bileği ciddi şekilde şişen ve moraran Olcay'ın çekilecek MR'ından sonra sakatlık durumunun netleşeceği ama oyuncunun Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan maçta forma giyme ihtimalinin oldukça düşük olduğu belirtildi. Olcay, Trabzonspor formasıyla oynadığı 9 maçta 1 gol atıp, 4 asist yapmıştı.

Trabzonspor'da Olcay Şahan şoku

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...