Quaresma yine tavır yaptı, Şenol Güneş lafı yapıştırdı!

Düzenleyen:
Quaresma yine tavır yaptı, Şenol Güneş lafı yapıştırdı!

SPOR Haberleri

Osmanlı maçında eldiven atan Portekizli yıldız dün oyundan çıkınca bu defa bilekliğini söküp sahaya fırlattı. Hocasının benzetmeleri ilginçti: “Bana mı yaptı, seyirciye mi, birine selam mı verdi bilmiyorum...” “Belki de o bantlar kolunda ağırlık yapmıştır, saha içine attığına göre...” “Bu yaştan sonra yanlışları öğretmek bana değil, Quaresma’ya yakışmaz...” “Çok özür dilemek iyi değil, silgiyi bitirmemek lazım...”

Beşiktaş gümbür gümbür şampiyonluğa giderken takımdaki aile havası taraflı-tarafsız herkesten takdir görüyor. Hatta takımın şampiyonluğa yürüyüşünde en önemli etkenin bu olduğu sık sık dillendiriliyor. Fakat Ricardo Quaresma’nın bir özelliği var ki bu tabloya gölge düşürüyor. Takımın bu sezonki en dikkat çeken isimlerinden olan Q7 daha önceki maçlarda oyundan alındığında gösterdiği agresif tavırlara dün bir yenisini daha ekledi. İkinci yarının 64. dakikasında Şenol Güneş tarafından dışarı alınan sarı kartlı futbolcu çok sinirlendi. Önce hocasına saha içinde el hareketiyle, “Bu nasıl değişiklik” anlamında tepki gösteren Q7, kolundaki bandaj ve bileklikleri söküp söküp sahaya fırlattı. Söylene söylene kenarıya gelen Quaresma hocasının yüzüne bile bakmadan sinirli bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. 
Quaresma yine tavır yaptı, Şenol Güneş lafı yapıştırdı!
Daha önce özür dilemişti

Futbolcu son olarak ocak ayındaki Osmanlıspor maçında oyundan alınması üzerine küplere binmiş ve çıkardığı eldivenlerini Güneş’in önüne fırlatmıştı. Konu Quaresma’nın özür dilemesi üzerine kapanmıştı. Dünkü yeni kriz sonrası Şenol Güneş’in sözleri ilginçti. İşte o ifadeler: Quaresma neden tepki gösterdi, bilemiyorum. Kendine mi yapmış, bana mı; belki de tribünde tanıdıklarına selam vermiştir. Kolunda olan demek ki ağırlık yaptı! Sahaya attığına göre... Gereksiz bunlar. Ne yaptığını anlatsın biz de dinleriz. Bizim işimiz dinlemek. Çok abartılacak bir şey değil. Yaşı da geçti ama bunları öğrenmesi lazım. Oyundan almamın sebebini açıklamak zorunda değilim. Bu yaştan sonra ona yanlışlarını öğretmek bana değil Quaresma’ya yakışmaz. Çok fazla özür dilemek iyi değil. Yazmak önemli ama silgiyi bitirmemek lazım...

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...