Süleyman Soylu'dan HDP'ye: Hadi gel özerklik ilan et de göreyim

Düzenleyen:
Süleyman Soylu'dan HDP'ye: Hadi gel özerklik ilan et de göreyim

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir restoranda muhtarlar, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyümek isteyen Avrupa’nın sürekli enerjiye ihtiyaç duyduğuna ve enerjiyi Hazar ve Ortadoğu çanaklarından alabildiğine dikkati çeken Soylu, “Bu iki çanaktan gelen enerjinin Türkiye’den başka güvenli olarak geçebileceği başka bir nokta yoktur. Bizim cennet vatanımız bugün dünyanın en pahalı arazisidir. Bizi bu pahalı arazinin sahibi yapmak istemiyorlar. Onun için darbeler, ekonomik krizler, gazete manşetleri ve ayar verme çabalarıyla yıllardan beri karşı karşıyayız. Ama Allah’a şükürler olsun bunların hepsini aşıyoruz.” dedi. HDP’nin 7 Haziran seçimlerinin ardından ortaya koyduğu tavrı hatırlatan Soylu, “Özerklik ilan edeceklerdi. Öyle mi? Hadi gel özerklik ilan et de göreyim. Niye sesin çıkmıyor? Demokrasiyi istismar etmek isteyenlerin şımarıklıkları nerede?” değerlendirmesinde bulundu. İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...