TİM ve THY’den iş birliği sinyali

Düzenleyen:
TİM ve THY’den iş birliği sinyali

Ekonomi Haberleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi, “havadan ihracat” konusunda THY yetkilileriyle temasa geçti. İhracat ürünlerinin hava kargoyla taşınması durumunda rekabetçiliği artırabileceği ve önerilen ürün gruplarında, paket programlar aracılığı ile belirlenen destinasyonlara daha düşük maliyetlerde hizmet sunulabileceği belirtiliyor.

Osman Çobanoğlu ANKARA - Türkiye İhracatçılar Meclisi, “havadan ihracat” konusunda THY yetkilileriyle temasa geçti. İhracat ürünlerinin hava kargoyla taşınması durumunda rekabetçiliği artırabileceği ve önerilen ürün gruplarında, paket programlar aracılığı ile belirlenen destinasyonlara daha düşük maliyetlerde hizmet sunulabileceği belirtiliyor. Hava kargo ile taşınması mümkün olan ürünlerin hangi bölgelere, hangi dönemlerde, hangi miktar ve değerde yapılacağı konusunda ihracatçı firmalardan da görüş ve öneriler alınacak. Ocak ayı verilerine göre, 11 milyar dolarlık ihracatın 1.2 milyar dolarlık kısmı hava yoluyla yapıldı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...