Advocaat: Kimliğinizi yansıtın

Düzenleyen:
Advocaat: Kimliğinizi yansıtın

SPOR Haberleri

Takımının Kayseri’deki performansından memnun olan Fenerbahçe’nin teknik patronu, futbolcularını “Ruhunuzu yansıtın, o zaman yenemeyeceğiz takım yok” diyerek motive etti

M. Emin ULUÇ - Kupada aldığı farklı Kayseri galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe, Kadıköy’deki maçta Osmanlıspor’u devirerek çıkışını lige yansıtmayı hedefliyor. Ligin son 4 haftasında galibiyete hasret kalan sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Dirk Advocaat, oyuncularına “Tüm maçlarımızı kazanmalıyız” uyarısı yaparken, “Bunu başaracak güce sahibiz” vurgusunda bulunuyor. Hollandalı çalıştırıcı, “Kayseri karşısında sergilediğimiz arzulu oyunu devam ettirmeliyiz. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmak zorunda ve takım oyununu kusursuz oynamamız şart. Şampiyonluk hedefinden uzaklaşmış olabiliriz ancak ŞampiyonlarLigi vizesi için ikinci olmamız şart” sözleriyle oyuncularının motivasyonunu artırmaya çalışıyor.

Aman rekor olmasın!
Sakatlığı sebebiyle en az 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Volkan Demirel de adeta bir mentör gibi takım arkadaşlarıyla ilgileniyor. Tecrübeli kaleci birebir konuşmalar yapıp toplantılar organize ederek takımın moralini yükseltmeye gayret gösteriyor. Kaptan da tıpkı teknik direktörü Advocaat gibi arkadaşlarına sürekli olarak Şampiyonlar Ligi vizesini hatırlatıyor. Ligde son olarak 22 Ocak’ta oynanan Başakşehir karşılaşmasında galip gelebilen sarı-lacivertliler, Osmanlı’ya da takılmaları halinde 2002-03’ten bu yana en uzun süreli kazanamama rekorunu kıracak. Fenerbahçe, yine 3 puana hasret kalırsa 23. hafta itibarıyla 40 puanın altında kalmış olacak ve son 26 sezonun en kötü derecesine imza atacak.  

Fedakar Lens
F.Bahçe’de son maçlarda ayakta kalan oyuncu olan Jeremain Lens babasını kaybetti. Apar topar Hollanda’ya giden futbolcu yaşadığı büyük acıya rağmen dün gece yarısı İstanbul’a dönerek takımının kampına katıldı. Lens’in bugünkü Osmanlıspor maçında forma giyebilmek için geri döndüğü ve bu fedakarlığının teknik heyetle arkadaşlarını duygulandırdığı belirtildi. Kayseri’de attığı gollerin ödülü olarak Fernandao bugün ilk 11’de görev yaparken RvP yedek soyunacak.

Beyaz mendiller hazır
F.Bahçe tribünleri Osmanlı maçında yönetime yoğun bir protestoya hazırlanıyor. Aziz Yıldırım’ın “Yargıtay kararı ne olursa olsun görevi bırakmayacağım. Olağanüstü kongreye de izin vermem” çıkışına rağmen sarı-lacivertli taraftarlar Kadıköy’de beyaz mendil sallamak için organize olmuş durumda.

Fener’de sarı korkusu
Spor Toto Süper Lig’de yara sarmaya çalışan Fenerbahçe’de ceza sınırındaki oyuncular teknik heyeti endişelendiriyor. Sarı-lacivertlilerde 3’er sarı kartı bulunan Hasan Ali, Ozan, Josef, Volkan Şen ve Stoch  bugün Osmanlıspor karşılaşmasında kart görmeleri halinde Alanya deplasmanında oynayamayacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...