Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkent’te inşaat şantiyesinde korkutan yangın

Düzenleyen:
Başkent’te inşaat şantiyesinde korkutan yangın

YAŞAM Haberleri

​Ankara’da bir inşaat şantiyesinde çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Olay, saat 05.00 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat firmasına ait şantiye alanındaki yatakhane ve yemekhane olarak kullanılan binada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla yayılan alevler, kısa sürede tüm binayı sardı.

Yükselen alevleri gören şantiye çalışanları, olayı ilgililere bildirdi. Kısa sürede olay yerinde çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi geldi. Hızla alevlere müdahale eden itfaiye erleri, yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldı. Söndürme ve soğutma çalışmalarını tamamlayan itfaiye ekipleri, binada işçilerin olabileceği ihtimali üzerine arama çalışması başlattı. Polis ekipleri, itfaiye ekiplerinin rahat çalışabilmesi için çevrede önlem aldı. Yapılan arama çalışmalarının ardından, binanın boş olduğu tespit edildi. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmazken, bina kullanılamaz hale geldi.Yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...