'Ziya Erdal Galatasaray'a' haberlerine yalanlama

/ Kaynak: AA
'Ziya Erdal Galatasaray'a' haberlerine yalanlama

SPOR Haberleri  / AA

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Ziya Erdal için herhangi bir teklif olmadı, olsa da vermeyi düşünmüyoruz" dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Ziya Erdal nbsp;için herhangi bir teklif olmadı, olsa da vermeyi düşünmüyoruz" dedi. nbsp;Otyakmaz, bugün bazı gazetelerde nbsp;Ziya Erdal'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili haberlere yer verildiğini nbsp;anımsatarak, "Transfer döneminde bu tür söylentiler sürekli basında yer alıyor. nbsp;Bu durumdan bizim haberimiz yok, Galatasaray'dan bir teklif olmadı ve bu tür haberlerden rahatsızlık duyuyoruz" dedi. Ziya Erdal'ın başarılı bir futbolcu olduğunu ve yeni sezonda ona nbsp;ihtiyaç duyduklarını ifade eden Otyakmaz, "Galatasaray böyle bir teklifte nbsp;bulunacaksa resmi olarak bize bulunur. Ziya Erdal için herhangi bir teklif nbsp;olmadı, olsa da vermeyi düşünmüyoruz" diye konuştu. nbsp;Teknik direktör Roberto Carlos ve ekibinin iyi bir kadro oluşturmayı planladığını vurgulayan Otyakmaz, bu kadroda Ziya Erdal'ın da yer almasını istediklerini belirtti. nbsp;Kırmızı-beyazlı ekibin alt yapısından yetişen 25 yaşındaki sol kanat nbsp;oyuncusu, geçtiğimiz sezon 31 maçta 2 bin 707 dakika oyunda kalmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...