Filminin tamamını çaldılar!

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Filminin tamamını çaldılar!

MAGAZİN Haberleri  / Akşam

Şahan Gökbakar’ın başı korsanlarla dertte! Önceki gün bir internet kullanıcısı tarafından filminin 42 dakikası yayımlanan komedyen, bir şok daha yaşadı. Bu kez projenin tamamı film sitelerine düştü.

Recep İvedik 5' filmiyle gişede rekorlar kıran Şahan Gökbakar’ın peşini korsanlar bırakmıyor. Vizyona girdiği ikinci haftada 4 milyon kişiye ulaşan Gökbakar, ilk gün sosyal medya hesabından paylaşımlar yapanları uyarmış ve yapımdan kareleri yayımlayan kişilerle mahkemede görüşeceğini söylemişti. Maalesef Şahan Gökbakar, tüm uyarılarına rağmen bu yasa dışı işlerin önüne geçemedi. 

ŞAHAN'A BİR ŞOK DAHA

Önceki gün 'Şımarık Kız' adlı kullanıcı, filmin 42 dakikasını sosyal medyada yayımlamıştı. Gökbakar, bu korsana dava açmaya hazırlanırken komedyen yeni bir şok daha yaşadı. Komedyenin filmi, son olarak sinemada bir izleyicinin yaptığı çekimle 1 saat 48 dakikalık olarak internete düştü. Bunu gören oyuncunun korsan yayınları için nasıl bir çare bulacağı ise merak konusu oldu. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...