Igor Tudor küplere bindi: Sneijder o göbekle koşamaz

Düzenleyen:
Igor Tudor küplere bindi: Sneijder o göbekle koşamaz

SPOR Haberleri

Riekerink'in gidişinden sonra yüzü gülmeyen Sneijder'in kilolu haline tepki gösteren Tudor, "O göbekle koşamaz, nasıl oynatayım" diyerek çift idman koydu.

Tudor'un Galatasaray'ın yıldız ismi Sneijder'e kilosundan dolayı çift idman vermesi Hollandalı oyuncuyu kızdırdı. "Sakatım" diyerek tribüne çıkan Sneijder için Hollanda basını da "İkili arasındaki ilişki buz gibi. Yaza Sneijder gider" iddiasını ortaya attı. Galatasaray'da 7 farklı teknik direktörle çalışan Sneijder yine sorun haline geldi... 2013 Ocak'ta Ünal Aysal tarafından transfer edilen Sneijder, ilk sezonunda Fatih Terim'e kriz çıkarttı.

TERİM'E SERT ÇIKTI

Hollandalı'ya oturmuş takımda yer bulamayan Terim, sol kanada itti. Sneijder da Terim'in odasına çıkıp, "Solda oynayamam" diye istekte bulundu. Terim, kendi stili ile sorunu çözdü ancak sonraki dönemde Mancini, Prandelli, Hamza Hamzaoğlu, Mustafa Denizli, Riekerink, hep Sneijder'i idare etti. Tudor'un gelişi ile ipler yine koptu.

SNEİJDER'DEN 12 KİLOMETRE KOŞMASINI BEKLEDİ

Sakatlığı tam geçmeyen Sneijder, Tudor ile ilk Rize maçına gitmezken, Beşiktaş derbisinde de döküldü. Sneijder'in halini gören ve takımı ilk maçta 118 km koşturan Igor Tudor, Hollandalı yıldızın da en az 12 km koşması beklentisine girdi.

"BU GÖBEKLE KOŞAMAZ"

Sneijder idmanlardaki görüntüsü ile dikkat çekerken, Hırvat antrenörün, "Bu göbekle koşamaz, nasıl oynatacağım" sitemi ile karşılaştı. Bunu bilen Sneijder'ın idman temposuna ayak uydurmaya çalışması sonrası ise adalesi attı. Sneijder'ın ayak kemiğindeki ödem nedeniyle de sorun yaşadığı belirtildi. Ancak mutsuz olan Sneider ile Tudor arasındaki ipler kopmuş gibi.

(Akşam)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...