Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal, Burak Yılmaz ve Selçuk ile anlaşma sağladı

Düzenleyen: / Kaynak: Fotomaç
Ersun Yanal, Burak Yılmaz ve Selçuk ile anlaşma sağladı

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Bir dönem Trabzonspor'da oynayan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Ersun Yanal'ın kendilerini istemesi üzerine teklife evet dedi ve anlaşma sağlandı.

Trabzonspor gelecek sezon şampiyon kadro kurmak için şimdiden kolları sıvadı. Teknik direktör Ersun Yanal, gelecek sezon yerli yıldızlar ile iskeleti tamamlamayı ve üzerine 2­3 yabancı katmayı amaçlarken, öncelikli hedefin iki eski öğrencisi olduğu belirtildi.

HEM BURAK HEM SELÇUK

Yanal'ın, Çin'in Beijing Guoan takımından ayrılmaya çalışan Burak Yılmaz ile görüştüğü ve 3 yıllık anlaşma için el sıkıştığı belirtilirdi. Tecrübeli teknik adamın, Burak Yılmaz'ın hem Trabzonspor da hem de Galatasaray'da en iyi anlaştığı isim Selçuk İnan ile de görüştü.

YANAL, SELÇUK İLE GÖRÜŞTÜ

Yanal 'ın, Galatasaray'dan ayrılmaya hazırlanan ve yıllık 3 milyon Euro ücreti ile içerde 2 milyon Euro'yu bulan alacağı bulunması nedeniyle gidişine sarı­-kırmızılı kulübün de onay verdiği 32 yaşındaki orta saha ile görüştüğü öğrenildi. Selçuk'un Trabzon'un teklifine 'evet' dediği Ersun Yanal'ın Burak ile yıldız oyuncuyu takımın liderlerinden yapmayı planladığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...