Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Eğitim’den YGS öncesi son prova

Düzenleyen:
Milli Eğitim’den YGS öncesi son prova

EĞİTİM Haberleri

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 7 Aralık Üniversitesi arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YGS öncesinde son prova niteliğinde değerlendirme sınavı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, YGS öncesi yapılan bu sınava, 7 Aralık Üniversitesindeki 4 Fakültesinin 57 dersliğinde Kilis merkez ile Polateli, Musabeyli ve Elbeyli ilçesindeki liselerde eğitim gören bin 671 son sınıf öğrencisi katıldı. Alagöz, "Lise yöneticilerimizin de özverisi ile büyük bir organizasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. İnşallah bundan sonra da üniversitemiz ile beraber öğrencilerimize yönelik daha güzel organizasyonlara imza atacağız. Bu güzel organizasyonda bizlere destek veren ve üniversitenin kapılarını açan başta 7 Aralık Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'a, Genel Sekreterine, Fakülte sekreterlerine, sınavda görev alan öğretmenlerimize, personellerimize, okul yöneticilerimize ayrıca gerçek sınav öncesi iyi bir prova yapma şansı yakalamak için sınava katılan öğrencilerimize ve onların ailelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...