Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suriye'de katil Esad güçlerinin ateşkes ihlalleri devam ediyor

Düzenleyen:
Suriye'de katil Esad güçlerinin ateşkes ihlalleri devam ediyor

DÜNYA Haberleri

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib ve Humus'ta düzenlediği hava saldırılarında 9 sivilin öldüğü, 27 kişinin yaralandığı bildirildi.

İdlib sivil savunma yetkililerinden Yahya Cevad, AA muhabirine yaptığı açıklamada, orduya ait bir savaş uçağının İdlib'in kuzeyindeki muhaliflerin kontrolünde yer alan Dana ilçesinde yerleşim yerini bombaladığını söyledi.

Saldırı sonucu 8 sivilin yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını aktaran Cevad, ''Rejimin hava saldırısında ilçede iki bina yıkıldı. Sivil savunma ekipleri enkaz altında kalan sivillere ağır iş makineleri yardımıyla ulaşmaya çalışıyor.'' dedi.

Bu arada Humus medya merkezi koordinasyon merkezi sorumlusu Halil Adel ise Esad yönetimine ait bir savaş uçağının rejimin kuşatması altındaki Humus'un Wear semtine düzenlediği saldırıda 1 sivilin yaşamını yitirdiğini 12 kişinin de yaralandığını kaydetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...