Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dortmund'a 6-2 yenilen Bayer Leverkusen'de Teknik Direktör Schmidt kovuldu

Düzenleyen:
Dortmund'a 6-2 yenilen Bayer Leverkusen'de Teknik Direktör Schmidt kovuldu

SPOR Haberleri

Bundesliga'da Borussia Dortmund'a 6-2 yenilen Bayer Leverkusen'de teknik direktör Roger Schmidt'in görevine son verildi.

Ligde son olarak Borussia Dortmund'a 6-2 ile kaybeden Bayer Leverkusen'de teknik direktör Roger Schmidt'in görevine son verildi.

Kulüpten yapılan açıklamada Schmidt ile yolların resmen ayrıldığı, yeni teknik direktörün en yakın zamanda açıklanacağı duyuruldu.

KÖTÜ SONUÇLAR SONUNU GETİRDi

2014-15 sezonunun başında RB Salzburg'dan gelen 49 yaşındaki teknik adamın koltuğu son dönemde alınan kötü sonuçlarla birlikte iyice sallanıyordu. Alman ekibi 23 haftası geride kalan Bundesliga'da topladığı 30 puanla 9. sırada yer alıyordu.

Leverkusen'de milli oyuncumuz Ömer Toprak gelecek sezon için Dortmund ile anlaşmıştı. Hakan Çalhanoğlu'nun da sezon sonunda Premier League'e transfer olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...