Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe tribünlerinde arbede

Düzenleyen:
Fenerbahçe tribünlerinde arbede

SPOR Haberleri

Osmanlıspor mücadelesini seyreden bir grup Fenerbahçeli takıma destek verirken, diğer taraftarlar ise yönetim aleyhine tezahüratlarda bulundu. ’Yönetim istifa’ diye bağıran grupla, diğer grup arasında arbede yaşandı.

Zirve yarışının uzağında kalan ve oynadığı futbolla taraftarlarını mutsuz eden Fenerbahçe’de tribünler de ikiye bölündü. Osmanlıspor karşısında Ülker Stadyumu’na gelen sarı-lacivertli taraftarların bir kısmı takımı desteklerken, kalan taraftarlar yönetim ve futbolcular aleyhine tezahüratlarda bulundu. Kale arkasında bulunan taraftarlar, maç boyunca futbolculara destek verirken, diğer tribünler ise futbolcuları ve yönetimi protesto etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında bir grup taraftar ’Yönetim istifa’ diye bağırırken, diğer bir grup ise bu gruba tepki gösterdi. İki grup arasında sözlü sataşma bir anda kavgaya dönüştü. Tribünde yaşanan bu olaya polis müdahale etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...