Demba Ba: Olympiakos maçları çok zor geçecek

Düzenleyen:
Demba Ba: Olympiakos maçları çok zor geçecek

SPOR Haberleri

Beşiktaş'a kiralık olarak geri dönen Demba Ba, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu. Geri dönmekten memnun olan Demba Ba, Olympiakos maçlarının zor geçeceğini söyledi.

Çin'in, Shanghai Shenhua takımından Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Demba Ba, "Geriye dönüş gerçekten harika oldu" dedi. Avrupa Ligi'ni değerlendiren Demba Ba, Olympiakos maçlarının zor geçeceğini belirtti.

"HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

"Geriye dönüş gerçekten harika oldu. Sizler de biliyorsunuz.benim zaten burayla çok güzel bir ilişkim var. Şimdiye kadar da her şey güzel gidiyor. Umarım takım için de çok faydalı olacak.

Benim ilk dönemimde sürekli olarak seyahat etmek zorundaydık. O da gerçekten belirli bir dezavantaj oluşturuyordu. Antrenmanı boş tribünde yapsak bile o değişimi insan her tarafından hissediyor. Evde, kendi stadında oynamak bir çok şeyi değiştiriyor. Bir de bizim stadımızdaki atmosfer de bambaşka oluyor. Gerçekten harika oluyor.

"BİZİM KAZANMA ALIŞKANLIĞIMIZ VAR"

Olympiakos maçları çok zor geçecek ama bizim çok güzel bir avantajımız var. Bizim yakaladığımız bir kazanma alışkanlığı var. Bu kazanma alışkanlığını devam ettirmemiz lazım. İki maç da zor olacaktır ama ağır taraf biziz. Yüzde yüzümüzü vererek bu eşleşmeden çıkacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...