Türk hackerlardan Almanya'ya dev siber operasyon

Düzenleyen:
Türk hackerlardan Almanya'ya dev siber operasyon

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türk hacker grubu "Turkz" ülkemize karşı alçak saldırılar düzenleyen teröristlerin merkezi haline gelen Almanya'nın sunucu altyapılarını çökerterek yüzlerce siteyi erişime kapattı.

Almanya'nın Türkiye'ye karşı gösterdiği çifte standara bir tepki de Turkz Hacker Grubu'ndan geldi. Turkz Hacker Grubu, Almanya'ya karşı harekete geçerek Alman sunucularına siber operasyon gerçekleştirdi ve yüzlerce siteyi erişime kapattı. 

Yeni Akit gazetesinde yer alan habere göre Almanya'ya savaş ilan eden Turkz Hacker Grubu, Alman sunucu altyapılarını çökerttiklerini ve bu sunuculara bağlı yüzlerce siteyi erişime kapattıklarını duyurdu. Siber operasyonlarda Alman sunucularının portlarına da zarar verildiği belirtildi.

Bu siber operasyonlar için Türk hackerların yaptığı ilk açıklamada alışveriş, haber, üniversite, hastene, vakıf ve devlet sitelerinin de aralarında bulunduğu 230 siteyi erişime kapattıklarını belirtti. Hack grubunun ikinci açıklamasında 'Avrupa Seferi' olarak adlandırdıkları siber operasyonlarında 100 site daha hacklendiğini duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...