Beşiktaş’ta herkes skorer

Beşiktaş’ta herkes skorer

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı takımda bu sezon 25 futbolcunun 22’si skora katkı sağladı

Çaykur Rizespor karşısında Gökhan Gönül'ün golü ile 1-0 kazanan Beşiktaş'ta bu sezon kadroda yer alan 25 isimden 22'si resmi maçlarda skora katkı sağlarken, bu değer son yılların da en yüksek düzeyi oldu. Siyahbeyazlı takımda geçtiğimiz sezonun tamamında 20, 2014-2015'te 19, 2013- 2014'te 18, 2012-2013'te ise 17 farklı oyuncu skora katkı sağlayabilmişti. Takım 23. haftada 34 haftalık performanslarını geride bırakırken, resmi maçlarda 71 gol atmayı başardı. Bu sezon sahaya adım atan 10 defans oyuncusu 8 gol attı ve 10 asist yaptı. Beck 1 gol, 4 asist ile skora en fazla katkı yapan defans oyuncusu olurken, Marcelo (3 gol), Adriano (2 gol, 1 asist) ve Tosic (3 asist) 3'er gole katkı sağladı. Takımda forma giymesine rağmen skor bulamayan isimler ise yeni transfer Mitrovic, sakatlıktan kurtulamayan Veli ve sezon öncesi takıma katkılan Aras Özbiliz ve Oğuzhan Aydoğan oldu.

TALİSCA KORKUTTU
Çaykur Rize maçında baldırına darbe alan ve 90 dakikanın ardından sekerek otobüse bindiği görülen Talisca, teknik kadroyu korkuttu. Tedavisine başlanan Brezilyalı'nın sakatlığının ciddi olmadığı ve yarından itibaren takımla çalışmalara katılabileceği belirtildi.

OLCAY'DAN ZİYARET
Trabzonspor'da verilen 3 günlük izin nedeniyle İstanbul'a gelen Olcay Şahan, Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek eski arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...