Düvenci: Mutlu olduğumda bile hep ağlıyorum

Düzenleyen:
Düvenci: Mutlu olduğumda bile hep ağlıyorum

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında Ataşehir Palladium AVM tarafından gerçekleştirilen ‘Kendini Şımart’ adlı söyleşide sevenleriyle buluştu.

‘Kadın ve Mutluluk’ konulu söyleşide kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Ceyda Düvenci, özel ilgiye ihtiyacı olan çocukların ailelerin bir imtihanda olduğunu söyleyerek, “Sizler ve benim gibi imtihan için seçilmiş kişiler, çocuklarımıza sevgimizi daha çok yansıtmamız gerekir. İstemediğimiz bir şey olduğunda neden ben diyoruz... Tevekkül sonrasında ise o olgunluğa kavuşuyoruz, yani imtihanı kazanmış oluyoruz” dedi. Yurt dışında engelli diye bir tabirin olmadığına dikkati çeken Düvenci “Engelli ifadesini bir tek biz kullanıyoruz. Bizdeki bu söylem yurt dışında fiziksel olarak özel ihtiyaca sahip olan insan olarak adlandırılıyor. Benim için sağlıklı ama içinde sevgi olmayan insanlar özürlüdür” diye konuştu. 5,5 aylık hamile olan Ceyda Düvenci, hamilelikten dolayı çok hassaslaştığını söyleyerek “Çok mutlu olduğumda, eşim Bülent eve çiçekle geldiğinde veya kötü bir şey görünce sürekli ağlıyorum. Ağlamak benim için gülmek kadar güzel bir şey. Benim ağlamalarımdan Bülent de doktorumla konuştuktan sonra rahatlamaya başladı. Şimdi güldürmek için ne yapacağını şaşırıyor” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...