Aşkın fazlası

Düzenleyen:
Aşkın fazlası

SPOR Haberleri

Rize maçında kenara alınmasına tavır yapan Portekizli hem kendine, hem takıma ZARAR verdi, kritik süreç sebebiyle ciddi bir CEZADAN “şimdilik” kurtuldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, egosu yüksek ve problemli yıldızlar konusunda tam bir öğretmen ve kazanım antrenörüdür… Ki bunu gittiği her yerde gösterdi. “Futbol hayatı bitti” denilen birçok yıldızı cilaladı, parlattı ve hem kulüplere hem de milli takımlara kazandırdı. Örnek mi? Burak Yılmaz, Mario Gomez… Ve son olarak Ricardo Quaresma… Tabii ki yetenekleri tartışılmaz ama egosunun yüksekliği de hâl ve hareketlerinden açıklamalarından net bir şekilde görülür. Quaresma’nın özellikle iç saha maçlarda sorunlu hale gelmesindeki en büyük etken ise kendisinin de ifade ettiği gibi futbol aşkıdır. 
Biz bu filmi izlemiştik
Quaresma, hayranı olduğu Beşiktaş taraftarı önünde oynamaya, şov yapmaya bayılır, sürekli kendi kanadından hücum edilmesini ister, top alamadığında tavır sergiler. Ancak tüm bunların tek bir sebebi vardır: AŞIRI HIRS VE İSTEK… Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncusunu kenara aldığında ise iş değişir. Tribünler ayakta “Quaresma, Quaresma” diye kenara yollasa da o dışarı alınmasını kabullenemez. Çaykur Rize maçında olduğu gibi. Hırsının kurbanı olur tavır sergiler, bileklerindeki sargıyı atar, direkt soyunma odasına gider. Rize maçında da benzer durumu sergiledi ama bu defa içeriden gelmedi.
Güneş’ten sert sözler
Daha önce de benzer davranışları yapmış, sakinleştikten sonra yedek kulübesine gelip oturmuş ardından takımla sevinçte yer almıştı. Ancak önceki gün Çaykur Rizespor maçında tavır vardı, sakinleşme ve geri dönüş olmadı. Şenol Güneş basın toplantısında çok ince ve sert göndermelerde bulunup sürekli özür dilemenin doğru olmadığını söyledi. Peki şimdi ne olacak? Quaresma zaten Kayserispor maçında sarı kart cezalısı ama kritik bir Olimpiakos maçı var. Portekizli yıldıza çok önemli bir süreçte olunması sebebiyle kadro dışı gibi ağır bir ceza yaptırımı olmayacak. Ama şimdilik!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...