Kartal takibi

Düzenleyen:
Kartal takibi

SPOR Haberleri

Alanya karşısında perdeyi Edin Visca açtı, Beşiktaş’tan kiralanan Mustafa Pektemek galibiyeti perçinledi. Fernandes’in golü güney ekibine yetmedi

Sezonun en flaş takımlarından biri olan Medipol Başakşehir, Alanyaspor’u sahasında yenerek zirve takibini sürdürdü. Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken 35. dakikada Emre Belözoğlu’nun sakatlanarak yerini Hakan Özmert’e bırakması, ev sahibi ekibin orta saha hâkimiyetini etkiledi. Buna rağmen Başakşehir, 38. dakikada öne geçti. Caiçara’nın sağ kanattan getirdiği topla buluşan Edin Visca, ceza sahasının sağ çaprazından yaptığı sert vuruşla, direğin de yardımıyla 90’dan kaleci Haydar’ın bakışları arasında topu filelerle buluşturdu. İlk yarı bu golle 1-0 tamamlandı. 
Love direkten döndü
İkinci yarıda her iki takım da müthiş bir mücadele ortaya koydu. Başakşehir, Alanyasporlu Vagner Love’un orta sahada kaptırdığı topla 50. dakikada sağ kanattan Visca ile etkili geldi. Boşnak oyuncunun ortasında Mustafa Pektemek biraz da şansının yardımıyla defansın müdahalesine rağmen topu ağlara gönderip farkı ikiye çıkardı: 2-0. 7 dakika sonra Emre’nin getirdi topa sert vuran Alanyasporlu Junior Fernandes tabelayı değiştirdi: 2-1. Alanyaspor beraberlik için bastırsa da Vagner Love’un bir şutu direkten dönünce Başakşehir zirve yolunda kritik bir galibiyete imza atmış oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...