Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsat’ta okullar tatil edildi

Düzenleyen:
Samsat’ta okullar tatil edildi

YAŞAM Haberleri

Samsat’ta meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından çadır sınıf kurulumları devam ederken, Adıyaman Valiliği Pazartesi ve Salı günü okulları tatil ettiğini açıklad

Samsat’ta bir taraftan yaralar sarılmaya çalışılırken, diğer taraftan eğitimin aksamaması için çalışmalar sürüyor. Adıyaman Valiliği koordinesinde ilk etapta çadır sınıflar, daha sonra ise prefabrik okullar yapılacak. Çadır sınıfların kurulum çalışmaları sürüyor. Samsat merkezde ilk etapta 22 çadır sınıfta 44 derslik için çalışmalar başladı. Samsat ve köylerinde 59 çadır sınıfta 118 derslik oluşturulacak. 
Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, 6 ve 7 Mart (Pazartesi ve Salı) günü Samsat’ta tüm okulların tatil edildiğini belirterek, Çarşamba günü okulların açılacağını söyledi. Kızılkaya, “Tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Çarşamba günü çadırlarda eğitim öğretime başlayacaklar. Öğrencilerimizin eğitimden geri kalmamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...