Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kocaeli'nde hortum çatıları uçurdu, 5 yaralı

/ Kaynak: CHA
Kocaeli'nde hortum çatıları uçurdu, 5 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde etkili olan hortum, 15 evin çatısını uçurdu ve 5 kişinin de hafif şekilde yaralanmasına neden oldu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde etkili olan hortum, 15 evin çatısını uçurdu ve 5 kişinin de hafif şekilde yaralanmasına neden oldu. Kocaeli'nin bazı bölgelerinde etkili olan yağışlı hava Yukarı Hereke bölgesinde hortum oluşmasına sebep oldu. Cumhuriyet Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde birden bire ortaya çıkan ve 10 dakika süren hortum nedeniyle 15 evin çatısı uçtu. Bazı araçlar bulunduğu yerden sürüklendi. Bölgede ikamet eden vatandaşlar korku dolu dakikalar yaşarken, çatılardan uçan malzemeler nedeniyle 5 kişi hafif yaralandı. Olayın hemen ardından Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ekipleri olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Kızılay ise mağdur aileler için çadır kurdu. Mahalle sakinleri de "Etkili olan yağmur sırasında hortum oluştu, evlerin çatısını uçurdu, araçlara zarar verdi. Korku dolu anlar yaşadık." dedi.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...