Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ’cü kurum müdürlerine operasyon: 11 gözaltı

Düzenleyen:
FETÖ’cü kurum müdürlerine operasyon: 11 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

Adıyaman’da merkezli yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında içerisinde kurum müdürlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında Adıyaman merkezli Kahramanmaraş, Edirne ve Konya illerinde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında göz altına alınan 11 kişi içerisinde halen görevde bulunan kurum müdürleri yer alıyor. Operasyon kapsamında Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet B., Adıyaman Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Müdürü Hüseyin Ç., Tut Mal Müdürü Osman Nuri K., Edirne Milli Eğitim Şube Müdürü G.D.,kurum müdürlerine sohbet imamlığı yaptığı iddia edilen öğretmen A.G’nin de aralarında bulunduğu 11 kişi göz altına alındı.

Gözaltına alınan şahısların ev ve çalıştıkları kurumlarda polis arama yaparak bilgisayarlara el koydu. Şahıslar sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...