Mersin İdman Yurdu'nda 3 transfer birden

/ Kaynak: AA
Mersin İdman Yurdu'nda 3 transfer birden

SPOR Haberleri  / AA

Süper Ligden düşen Mersin İdman Yurdu, Kayseri Erciyesspor'dan 2 oyuncuyla sözleşme imzaladı, gurbetçi bir oyuncuyla da prensipte anlaştı.

Spor Toto Süper Ligden düşen Mersin İdman Yurdu, Kayseri Erciyesspor'dan 2 oyuncuyla sözleşme imzaladı, gurbetçi bir oyuncuyla da prensipte anlaştı.Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında önemli hamleler attıklarını söyledi. Bu kapsamda transfer komitesinin istediği işleri başardığını anlatan Kahramanlı, teknik heyetin hazırladığı rapor doğrultusunda Kayseri Erciyesspor'dan Emrah Bozkurt ve Kenan Şahin ile anlaştıklarını ve birer yıllık sözleşmeyi imzaladıklarını bildirdi. Transfer çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda gurbetçi futbolcu Mahmut Temur ile prensipte anlaştıklarını anlatan Temur, oyuncunun önümüzdeki günlerde Mersin'e gelerek sözleşmeye imza atacağını kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...