Batuhan Karadeniz 3 yıllık imzayı attı

/ Kaynak: CHA
Batuhan Karadeniz 3 yıllık imzayı attı

SPOR Haberleri  / CHA

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor ve Beşiktaş'ta forma giyen golcü futbolcu Batuhan Karadeniz'i renklerine kattı

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor ve Beşiktaş'ta forma giyen golcü futbolcu Batuhan Karadeniz'i renklerine kattı. Genç futbolcu, Kulüp Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın da katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törende 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Golcü futbolcu ile oynayacağı maçlar ve atacağı gol sayısı gibi kriterlerden oluşan performansa dayalı bir anlaşma yapıldığı bildirildi. Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, imza töreninde yaptığı konuşmada, Batuhan'ı camialarına kattıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını belirtti. Türkiye kamuoyunun genç futbolcuyu yakından tanıdığına değinen Karaman, şunları söyledi: "Bana göre varolan yetenekleri kullanamama anlamında da yakından tanıyor. İnşaallah yeni bir sayfayla yeteneklerini üstüne koyarak, Trabzonspor'umuza hizmet ederek, üst düzey başarıları hem kendisi hem kulübümüz adına yaşayarak ve bir kez daha üstüne basarak söylüyorum; beni heyecanlandırarak bu transferi gerçekleştiriyoruz. Kulübümüz adına çok olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum. İnşaallah ligler başladığında Batuhan da bizlere ve spor kamuoyuna gösterecektir. Kendisine camiamıza hoşgeldin diyorum. Allah mahcup etmesin."
Karaman, Batuhan'ın spor kamuoyunda sorunlu bir futbolcu olarak bilindiğinin hatırlatılması üzerine, "Hepimiz 20'li yaşları yaşadık. O yaşlarda nasıl hatalar yaptığımızı, hayata nasıl baktığımızı hepimiz değerlendirebiliriz. Biz eğer 20 yaşında gelecekte Türk futboluna hizmet edecek diye inandığımız kardeşlerimizi yalnızlığa itecek olursak, bu bir kere insanın yaratılışına terstir. Ben kendisine de ifade ettim, Batuhan'ın geçmişte bazı yanlışları olmuştur. Bu o yanlışlardan hiç bir ders çıkartmamış demek değildir. Ben inanıyorum ve güveniyorum. İnşaallah bunları elbirliği ile aşacağız. Ben bunu bir sorun olarak görmüyorum." ifadelerini kullandı.
Batuhan'ı, eskiden Türk futbolunun efsane golcülerinden Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gördüğünü anlatan Ünal Karaman, "Hakan Şükür hepimizin taktir ettiği son derece başarılı bir futbolcuydu. Kendisine de ifade ettim, geç kaldı. Normal şartlarda Türkiye'de Hakan Şükür'ün rekorunu kırabileceğine inandığım bir futbolcuydu. Ama bundan sonra kaybettiği zamanı inşallah Trabzonspor formasıyla adım atarak, yürüyerek de değil, koşarak çıkacak o merdivenleri ve izi mutlu edecek sonuçları hep beraber yaşayacağız. O kadar da iddialı konuşuyorum." dedi.
"BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM"
Golcü futbolcu Batuhan Karadeniz de Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirtti. Liglerin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini kaydeden genç futbolcu, "Bu formayı bana nasip eden Allah'a ve sonra da transferimde emeği geçen sayın başkanımıza ve hocalarıma teşekkür ediyorum. İnşaallah onları utandırmamak için elimden geleni yapacağım." dedi.
Batuhan, bordo-mavili takımın eski golcüsü Burak Yılmaz'ın da giydiği 17 numaralı formayı giyecek olmasının üzerinde bir baskı oluşturup oluşturmayacağının soruşması üzerine şunları söyledi: nbsp;"Benim üzerimde hiçbir baskı, korku ve stres yok. Bu yaşıma kadar hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım. 17 numara da kendime yakın olduğuna inandığım için giydiğim bir numaradır. Burak Yılmaz ile hiçbir alakası yoktur. Tabi ki Burak'ın Trabzonspor'a kattıkları tartışılamaz. Ama artık Burak abi olmadığına göre, ben de Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım."

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...