Necati Ateş'ten transfer açıklaması

/ Kaynak: İHA
Necati Ateş'ten transfer açıklaması

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başarılı futbolcularından Necati Ateş, 'Eskişehirspor'da çok mutluyum, kulübümle hiç bir sorunum yok.' dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'un başarılı futbolcularından Necati Ateş, 2013-2014 sezonunun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini bildirdi. nbsp; nbsp;Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Ateş, Eskişehirspor'da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, yorucu bir sezonu geride bıraktıklarını hatırlattı. Ateş, yeni sezonda takım olarak daha iyi seviyelere ulaşmak istediklerini de anlatarak şunları aktardı: "Takım arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki sezon daha fazla goller atıp daha iyi bir seviyeye ulaşacağız. Geçtiğimiz günlerde benimle ilgili çıkan haberlerin aksine, Eskişehirspor'da çok mutluyum, kulübümle hiç bir sorunum yok. 2 yıl daha sözleşmem var ve bu süreyi büyük başarılarla, kupalarla süslemek istiyorum."

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...