Galatasaraylı Yönetici: Taraftar 'istifa edin' diyor, etmeyeceğiz maalesef

Düzenleyen:
Galatasaraylı Yönetici: Taraftar 'istifa edin' diyor, etmeyeceğiz maalesef

SPOR Haberleri

Galatasaraylı yönetici Nasuhi Sezgin, Antalyaspor maçı sonrası, "Taraftarlar 2 senedir 'istifa edin' diyor. İstifa etmeyeceğiz maalesef, daha işlerimiz var." dedi.

Galatasaraylı yönetici Nasuhi Sezgin , Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundular.

Nasuhi Sezgin şunları söyledi:

"BRUMA'NIN KARTI YANLIŞ"

"Bruma'nın pozisyonu bana göre faul değil ama hakem verdi. Yapacak bir şey yok. Hocamızın atılması da yanlış. Bunlar küçük detaylar ama can sıkıcı detaylar. Biz galibiyet için geldik. 3 puanı aldık ve gidiyoruz. Antalyaspor yöneticileri bizleri çok güzel ağırladılar. Onlara teşekkür ediyorum. Antalyaspor iyi bir takım. Dolayısıyla güzel bir maç oldu. Umarım seyirciler keyif almışlardır. Yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonra da bu şekilde gideceğiz.

"İSTİFA ETMEYECEĞİZ"

Taraftarımızın protestolarının farkındayız. Taraftar her zaman haklıdır. Galatasaray'ın her zaman kazanmasını isterler. Taraftar, 2 senedir 'İstifa edin' diyor. Bize de 'istifa edin' diyorlar. Öyle bir şey yok. İstifa edemeyeceğiz maalesef. Yapacak işlerimiz var."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...