Balkan Türklerinden Erdoğan'a destek gösterisi

/ Kaynak: CHA
Balkan Türklerinden Erdoğan'a destek gösterisi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Makedonya'nın kuzeybatısında Arnavut ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı Gostivar şehrinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek gösterisi düzenlendi.

Makedonya'nın kuzeybatısında Arnavut ve Türklerin yoğun olarak yaşadığı Gostivar şehrinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek gösterisi düzenlendi. nbsp;Başbakan Erdoğan'ın posterlerini taşıyan kalabalık, "Bu Oyunu Bozmaya, Haydi Tarih Yazmaya", "Makedonya'nın Tek Dostu", "Seni Yalnız Bırakmayacağız" gibi pankartlar taşıdı. Gösteride Türk, Arnavut ve Makedonya bayraklarının yanı sıra AK Parti bayrakları da taşındı. nbsp;Diğer Balkan ülkelerinden de katılımın olduğu gösteride, Erdoğan'ın önceki yıl yaptığı Makedonya ziyaretindeki konuşmasından bölümler dinletildi. nbsp;Türk Demokratik Partisi'nin düzenlediği 'Dik Dur Eğilme, Balkanlar Seninle' sloganıyla gerçekleştirilen mitingde Erdoğan'a destek mektubu Türkçe, Makedonca ve Arnavutça olarak okundu.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...