Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA'ya hakem uyarısı

UEFA'ya hakem uyarısı

SPOR Haberleri

Beşiktaş taraftarları dün UEFA'ya Olympiakos maçı öncesi Dinamo Kiev karşılaşmasının İskoç hakemi Thomson ile ilgili mesaj yağdırdı.

Sosyal medyada "Beşiktaş'a karşı adil ol UEFA" (#UEFAbefairtoBesiktas) etiketini kullanırken, "Kiev'de canımız yandı. Adil yönetim istiyoruz" mesajı UEFA'ya gönderildi. Beşiktaş, Ukrayna'daki maçı hakemin etkisiyle 6-0 kaybetmişti.

NEŞELİ GÜNLER
Beşiktaş, Olympiakos mücadelesinin hazırlıklarını sürdürdü. Ligin zirvesinde yer alan siyah-beyazlı oyuncular, çalışma boyunca birbirleriyle şakalaştı.

GÜNEŞ'TEN ROTASYON HAMLESİ
Beşiktaş'ın patronu Şenol Güneş Olympiakos maçında rotasyon yapmaya hazırlanıyor. Oğuzhan'ın yerine Gökhan İnler'in, Atınç'ın yerine Tosic'in, Talisca'nın yerine Tolgay'ın, Cenk'in yerine de Aboubakar'ın forma giymesi bekleniyor.

ÇEYREK FİNALE 1.5 MİLYON TL
Beşiktaş yönetimi, Avrupa Ligi'nde turun geçilmesi halinde takıma 1.5 milyon TL primi dağıtmayı planlıyor. Beşiktaş yönetiminin, lig yarışıyla birlikte Avrupa kulvarında da yoluna başarıyla devam eden futbolcuları motive etmek amacıyla böyle bir prim miktarı belirlediği konuşuluyor. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş de takımın karşılaşmaya daha iddialı hazırlanması için prim önerisini olumlu karşıladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...