Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LG G4 ve V10 için Nougat müjdesi

LG G4 ve V10 için Nougat müjdesi

TEKNOLOJİ Haberleri

LG G4 ve LG V10 için Nougat güncelleme tarihi belli oldu! Böylece 2015 yılının amiral gemileri, geç de olsa Android Nougat güncellemesine kavuşmuş olacak.

2015 yılının iki amiral gemisi olan LG G4 ve LG V10, dünyada olduğu kadar ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip. Tabii ki bu kullanıcıların şu anda akıllarındaki en büyük soru, Nougat güncellemesinin gelip gelmeyeceği.

LG G4 VE LG V10 NE ZAMAN GÜNCELLEME ALACAK?

Güney Kore kaynaklarından gelen bilgiler her iki telefonun da Android Nougat güncellemesini alacağı yönünde. LG kanadından alınan bilgilere göre LG G4, bu yılın üçüncü çeyreğinde Android Nougat güncellemesine kavuşacakken, LG V10 için yılın ikinci yarısına işaret ediliyor. Tabii ki bu zaman diliminin Güney Kore cihazları için olduğunu belirtelim. Ancak tabii ki güncellemenin sunulmasının hemen ardından global cihazların da Nougat'a kavuşacağını söyleyebiliriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...